Uw adviseur

Ervaring telt…

Theo van der Stelt beschikt over een jarenlange
ervaring op het gebied van financieel advies. Binnen het bankbedrijf is hij zijn loopbaan gestart. Na diverse managementfuncties binnen banken en intermediairbedrijven heeft hij toch uiteindelijk gekozen voor het rechtstreeks contact met klanten. Vanaf begin 2009 drijft hij als zelfstandig ondernemer een financieel adviesburo, inmiddels gevestigd te Werkendam.

In zijn CV kunt u meer lezen over zijn achtergronden, werkervaring en specialismen. Zijn persoonlijke drijfveren: “de beste adviseur willen zijn; klanten snel en deskundig willen adviseren en begeleiden; altijd op zoek gaan naar oplossingen tegen scherpe en concurrerende voorwaarden en tarieven”.

CV

Na zijn middelbare beroepsopleiding is Theo het (Rabo)bankbedrijf ingerold. Na afronding van zijn HBO-opleiding en voltooiing van allerlei bancaire opleidingen, cursussen en zelfstudies is hij diverse managementfuncties gaan vervullen binnen het bankbedrijf. Zijn capaciteiten zijn niet onopgemerkt gebleven en vanaf 2000 heeft hij binnen enkele grote intermediairbedrijven zijn carrière voortgezet. Sinds 2009 runt hij als zelfstandig ondernemer een eigen adviesburo in de directe omgeving van zijn eigen woonplaats. “men is hier lekker nuchter en men staat in deze regio doorgaans met beide benen op de grond”. Dat spreekt hem wel aan. “Geen last van files en een grote betrokkenheid bij zijn werkgebied”. Mede door zijn actieve betrokkenheid en nevenactiviteiten bij serviceclubs en sportverenigingen beschikt hij over voldoende naamsbekendheid. Met name breidt zijn klantenkring uit door de samenwerking met Van der Straaten’s assurantiekantoor alsmede de betrokkenheid met meerdere regionale makelaars, notariskantoren en administratie-/accountantskantoren. In het oog springen zijn manier van werken, de flexibiliteit, oplossingsgerichte en snelle aanpak. Zijn betrokkenheid is groot en hij verafschuwt een “9 tot 5-mentaliteit”.

Hij is ambitieus en zoekt als “financiële huisarts” professionals om zich heen om particuliere en zakelijke klanten een totaaloplossing te kunnen bieden voor alle financiële vraagstukken. Zijn doel: een kleinschalig, gerenommeerd adviesburo willen zijn met grote betrokkenheid bij klanten en werkgebied.

Naast advies verzorgt hij voor u ook de bemiddeling voor productoplossingen alsmede de nazorg. Het opbouwen van een relatie met zijn klanten vindt hij belangrijk en hij streeft naar tevreden klanten, die jarenlang en graag klant willen blijven.